Aby korzystać z serwisu slonecznawinnica.pl musisz mieć ukończone 18 lat.
Czy jesteś osobą pełnoletnią?

Kategorie
Producent
Cena
-
od
do
Le Souvenir Chardonnay Paul Lato

Le Souvenir Chardonnay Paul Lato
Bogactwo aromatów białych kwiatów, tropikalnych owoców, subtelne nuty wanilii i kandyzowanego jabłka. Na podniebieniu czysta elegancka kwasowość, bogaty, pełny smak owoców i przypraw.
Long Barn Chardonnay Fior Di Sole

Long Barn Chardonnay Fior Di Sole
Aromaty cytrusów, jabłek i gruszek z subtelną nutą wanilii i dębu. Na języku mocne smaki owocowe (morela, jabłko, banan), z akcentem masła, wanilii i tostu. Średniej budowy, z kremową, lekko maślaną fakturą. Temperatura podania 10 - 12°C. Polecamy do owoców morza, sałatek, ryby, białego mięsa.
Long Barn Zinfandel Fior Di Sole

Long Barn Zinfandel Fior Di Sole
Aromaty leśnych owoców takich jak jeżyna i malina, z nutą jasnych rodzynek i akcentem wanilii. Na języku pełne ciała, łagodne, soczyste z posmakiem żurawiny, owoców granatu i nutą majeranku. Złożony, długi finisz. Temperatura podania 16 - 17°C. Rekomendujemy do wędlin, mięsa z rusztu, pizzy, pasty.
Machete Orin Swift

Machete Orin Swift
Bogactwo aromatów czarnych śliwek, cassis i kakao. W ustach jeżyny, owoce czarnego bzu, śliwki i dojrzałe figi. Kredowe taniny, lekko mineralne, z waniliowym posmakiem. Temperatura podania 16-18°C.
Mannequin Orin Swift

Mannequin Orin Swift
Bogactwo aromatów cytrusów, toffi, dębu, wsparte nutami jaśminu i białego pieprzu. W ustach ananas, miód i zielone jabłko. Masywne, pełne, z kremowym finiszem. Temperatura podania 10-12°C.
Napa Valley Cabernet Sauvignon William Hill

Napa Valley Cabernet Sauvignon William Hill
Aromaty opanowane przez ciemne owoce, jeżyny, czereśnie i śliwki, wsparte nutami goździków, lukrecji i ziemi. Bogaty, złożony smak, z świetnie zintegrowanymi taninami. Temperatura podania 16-18°C. Rekomendujemy do wołowiny i dziczyzny.
Napa Valley Chardonnay William Hill

Napa Valley Chardonnay William Hill
Bogactwo aromatów jabłka, gruszki, cytrusów i owoców tropikalnych. Na podniebieniu bogate, złożone, z wyraźnym beczkowym posmakiem. Temperatura podania 12-14 °C. Dobrze smakuje do ryby, owoców morza, potraw w śmietanowych sosach.
North Coast Cabernet Sauvignon William Hill

North Coast Cabernet Sauvignon William Hill
Aromaty opanowane przez borówki, jeżyny, śliwki i czereśnie, wsparte nutami karmelu. Na języku owocowe, o miękkich taninach i długim finiszu. Rekomendujemy do wędlin, pasztetów, potraw z grilla. Temperatura podania 16-18°C.
North Coast Chardonnay William Hill

North Coast Chardonnay William Hill
Bogactwo aromatów dojrzałego melona, mandarynki, brzoskwini i owoców tropikalnych, wspartych nutami cytrusowymi. Na podniebieniu gładkie, orzeźwiające, kremowe i dobrze zbalansowane. Polecamy do skorupiaków, ryb, owoców morza. Temperatura podania 12-14°C.
Ora et Labora Grenache Paul Lato

Ora et Labora Grenache Paul Lato
Intensywne aromaty. Wino silnie zbudowane. Ostra, mocna owocowość. W ustach nie zbyt wiele kwasowości i tanin, ale hedonistyczny owoc jest niesamowicie soczysty.
Palermo Orin Swift

Palermo Orin Swift
Aromaty jeżyn, czarnej porzeczki, kakao, dębu i jodły. Na podniebieniu pełne, owocowe i mineralne. Rozwinięte taniny i długi finisz. Temperatura podania 16-18°C.
Papillon Orin Swift

Papillon Orin Swift
Aromaty czarnej porzeczki, jeżyny i pudełka cygar. Na podniebieniu pełne, bogate, z nutami kawy, lawendy i mineralnym posmakiem. Gęste, wielowymiarowe wino z niekończącym się, eleganckim finiszem. Temperatura podania 16-18°C.