Aby korzystać z serwisu slonecznawinnica.pl musisz mieć ukończone 18 lat.
Czy jesteś osobą pełnoletnią?


Kategorie
Producent
Cena
-
od
do
Priorat
Embruix de Vall Llach

Embruix de Vall Llach
Zmysłowe wino z aromatami czerwonych owoców, kardamonu i lukrecji. Miękkie i eleganckie o świetniej strukturze. Aksamitne i pełne z uderzającym owocem i wyważoną kwasowością. Polecamy do wołowiny z rusztu, wędlin, pasztetów, pieczonego mięsa. Występuje w pojemnościach 0,375, 0,75 i 1,5l.
Nagrody:
92 punkty Wine Enthusiast
93 punkty Wine Spectator
91 punktów Parker
91 punktów Parker
Idus de Vall Llach

Idus de Vall Llach
Wino o ciemnej barwie, nieprzeniknione, egzotyczne. Wyraźne aromaty dymu, tytoniu, czarnych jagód, wiśni i czerwonych porzeczek. W smaku pełne, bogate z wyraźną słodyczą dojrzałych owoców i miękkimi taninami. Gładkie, gęste,silne, o długim potencjale dojrzewania. Polecamy do jagnięciny i wołowiny z rusztu, dziczyzny. Podawać w temperaturze 17 - 18°C.
Nagrody:
94 punkty Parker
93 punkty Penin
Plaer Ritme

Plaer Ritme
Ekspresyjne aromaty dojrzałych ciemnych owoców z nutami przypraw i ziół. W smaku aromaty jeżyn, lukrecji z akcentem mineralnym i nutą wędzoną. Świetna struktura oparta na kwasowości i jedwabistych, dojrzałych taninach. Doskonale zrównoważone, bogate, wspaniałe. Podawać w temperaturze 16-17°C do grillowanych mięs, steków, dziczyzny, żeberek jagnięcych. Spędziło 12 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu.
Porrera Vi de villa Vall Llach

Porrera Vi de villa Vall Llach
Wino mineralne, eleganckie o mocnej strukturze. Bogate aromaty czarnych porzeczek, dojrzałych śliwek, ziół, migdałów z nutami wanilii i żywicy. W smaku skoncentrowane, lekko taniczne i długą końcówką. Najlepsze w temperaturze 17 - 18°C. Polecamy do jagnięciny, wołowiny, mięsa z rusztu i pasztetów.
Ritme Negre Ritme

Ritme Negre Ritme
Ręcznie zbierane winogrona. Niebanalny bukiet z aromatami owoców i nutą dębową. W smaku przyjemne, soczyste, z przyjemną kremową teksturą i czystym, eleganckim finiszem z posmakiem ciemnych wiśni. Spędziło 10 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Polecamy do mięs z rusztu i wędlin. Podawać w temperaturze 16°C.
Vi de Finca Mas de la Rosa Vall Llach

Vi de Finca Mas de la Rosa Vall Llach
Silne i finezyjne wino. Aromaty czarnych owoców, czekolady, płatków róż z nutą leśną. W smaku skoncentrowane, bogate, niezwykle świeże, subtelne, harmonijne. Podawać w temperaturze 17 - 18°C. Degustować samo lub z dojrzewającymi serami, foie gras, czarną czekoladą.